Massage

Massage voor honden
 
Massage is een effectieve methode om in te zetten bij gezondheidsproblemen, gedragsproblemen en in de sport. Massage is goed voor uw hond van pup tot senior!
 
Gedrag:
Lichamelijke problemen kunnen ook door gedrag ontstaan. Het zorgt voor spanning in het lichaam en in het hoofd. Door regelmatig te masseren help je je hond te ontspannen, vooral in spannende situaties. 
 
Lichaam:
Massage kan ook heel goed ingezet worden bij herstel na een operatie, kneuzingen, gespannen spieren, HD of ED. Door te masseren worden de spieren soepeler en sterker omdat de doorbloeding weer beter op gang komt. Hierdoor heeft de hond minder pijn.
 
Sport:
Veel mensen zijn actief aan het sporten met hun hond. Dit vergt van de hond ook de nodige inspanning. Daarom is het belangrijk om een goede warming up te doen met uw hond. Met warme spieren sport het beter dan met koude spieren. Daar kan een warming up massage bij ondersteunen. Vergeet ook vooral de cooling down niet! 
 
Hoe gaat het in zijn werk?
Ik masseer de hond bij uw thuis, want daar is hij het meest op zijn gemak. Honden moeten ook wennen aan het masseren en laten het niet altijd gelijk toe. Na elke sessie leer ik uw een aantal massagehandelingen die u zelf kunt gaan toepassen op uw hond om het beste resultaat te krijgen. Meestal zijn er ongeveer 3 sessies nodig.
 
Tarief is €45,00 per consult.
 
Meer weten? neem contact op met mij.
 
 mailto:info@trimrelax.nl of 06-22379581
 
 Afbeelding invoegen